Wie we zijn

Over
ROEM interieurs

Wij zijn twee professionele vakmannen met onze passie in de interieurbouw. Begin 2022 hebben wij de stap gezet en voor ons zelf begonnen omdat we denken dat het anders kan, anders moet. In de bouw ontbreekt het vaak aan een goede communicatie tussen bedrijf en klant. Bij Roem interieurs geld het principe afspraak is afspraak en daar houden we ons ook aan. Duidelijke communicatie en planning, een onderscheidend ontwerp en een schitterend eindresultaat is hetgeen waar we naar streven.  

Het is onze passie om custom-made meubelen van het begin tot eind te ontwerpen, te creëren en te realiseren. Altijd tot in de details verzorgt.

Jong, maar ervaren. Beide hebben we al meerdere jaren ervaring in de interieurbouw. Op basis van jouw persoonlijke wensen creëren wij een uniek en sfeervol interieur.

Geen nonsens, maar concrete afspraken waar je met een gerust hart op kunt vertrouwen. Aan ons heb je een betrouwbare partij die afspraken nakomt en communicatief sterk is.

Meer weten of geïnteresseerd in een “ROEM” masterpiece, neem contact met ons op of lees direct mee rover Luuk Roefs en/of Jake Menning

Contacteer ons

Wij horen graag meer over jouw project!

Wil je maatwerk in je interieur, maar weet je niet goed hoe en wat? Samen met jou vinden we een passende oplossing voor iedere vraag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Wij denken graag met je mee!

Vraag hier jouw offerte aan