Wat we doen

Maatwerk
interieurs

Wij creëren jouw droominterieur! Van een custom-made garderobekast, tot complete woningen tot buitenkeukens. Bij ROEM interieurs kijken we naar jouw persoonlijke verhaal en leefsituatie. Geen massaproductie, maar kwaliteit is wat bij ons hoog in het vaandel staat. Onze producten worden allemaal met de hand gemaakt en uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Samen met jou bespreken we de wensen en creëren we een onderscheidend design. Vervolgens vertalen we dit 2D-ontwerp naar een adembenemend eindresultaat. 

Op basis van jouw wensen en persoonlijke voorkeuren creëren we een design voor het project. Of heb je zelf al een eigen design in gedachte? Dan kan dat natuurlijk ook.

In onze ontwerpen gebruiken we materiaal van de hoogst haalbare kwaliteit. Dit zorgt voor een langdurige mooie uitstraling van het product.

Niks is standaard en alles is mogelijk. Creëer je eigen droomwoning met een compleet op maat gemaakt interieur. Een interieur dat volledig aansluit op jouw leven.

Contacteer ons

Wij horen graag meer over jouw project!

Wij zijn twee professionele vakmannen die ervaring hebben in het maken van custom-made interieurs. Wellness, vakantieverblijven, high-end keukens of een walk-in-closet. Voor ieder interieurproject kunt je bij ons terecht. Zowel groot als klein. Wij zijn benieuwd naar jouw project en denken graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact op, wij staan je graag te woord.

Vraag hier jouw offerte aan