Hoe we het doen

Het werkproces

Wij leveren maatwerk. Voor alles omtrent productie en montage in de interieurbouw kunt u bij ROEM terecht. Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoefte en verwerken dit in een volwaardig plan. Wij leveren niet alleen interieur op maat, maar ook service op maat. We maken heldere afspraken en bewegen mee met jouw wensen. Ieder project is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt.

HET STAPPENPLAN

Een geheel vrijblijvende kennismaking waarbij we jouw persoonlijke wensen zullen bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek zal het project worden ingemeten.

In de tweede fase presenteren we een aantal ontwerpen met bijbehorende prijsindicatie. Vervolgens gaan we aan de slag met het definitief tekenen en inmeten van het project.

De laatste wensen zijn besproken en je hebt akkoord gegeven op het definitieve ontwerp. We zullen je in dit proces op de hoogte houden door foto’s en uitleg te geven.

Zodra het maatwerk interieur geproduceerd is geven we je een seintje en plannen we een afspraak om het project te monteren en klaar te maken voor de definitieve oplevering.

Contacteer ons

Wij horen graag meer over jouw project!

Kennis maken? Graag! Wij zijn bijna altijd telefonisch bereikbaar of vul het contactformulier in op de website en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Vraag hier jouw offerte aan