contact ons

wij horen graag meer over jou project!

Heb je speciale wensen? Alles wat je maar kunt bedenken omtrent interieurbouw, kunnen wij voor je maken! Niks staat vast en alles is mogelijk. De vormgeving, het materiaalgebruik, de details, de verlichting etc. Heb je zelf al een compleet idee of wil je graag advies van onze professionals? In beide scenario’s zijn wij de geschikte partij. Neem gerust contact op via het contactformulier of bel ons. We hopen snel van je te horen!

een vraag een opmerking, we horen graag van je

REVIEWS

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Chiel van Gestel
Chiel van Gestel
Lees verder
Roem Interieurs heeft voor ons maatwerk kledingkasten gemaakt en een badkamer meubel. Goede kwaliteit materialen worden gebruikt en de service die Roem levert is meer dan goed te noemen. Ze leveren conform afspraak en werken netjes en nauwkeurig. Wij zijn erg tevreden over Roem!
Tessie van Nuland
Tessie van Nuland
Lees verder
Op maat gemaakte kleding kast laten maken bij ROEM interieurs waar ik heel tevreden over ben. Snelle service, meedenkend en professioneel. Bedankt roem!
Rieky Willemsen
Rieky Willemsen
Lees verder
Roem interieurs Bladel Luuk en Jake Wat een prachtige kast in de bijkeuken Zoveel opbergruimte en alles zo netjes Dank jullie wel Wat zijn jullie goed, (Kanjers)
Anouk van den Eijnden
Anouk van den Eijnden
Lees verder
Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf op het gebied van maatwerk meubels ben je bij de jongens van Roem aan het goede adres. Zelf hebben wij een prachtig tv meubel op maat laten maken met afgeronde zijkanten en een stenen blad. Een eyecatcher in onze woonkamer. Wat ontzettend fijn is dat er goede afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen. Dat is tegenwoordig helaas niet altijd meer vanzelfsprekend. Ze geven goed advies en denken mee om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. Wij willen nog een inbouwkast op maat in onze bijkeuken en twijfelen er niet aan om met een andere partij dan Roem Interieurs in zee te gaan.
Ilse Dekkers
Ilse Dekkers
Lees verder
We hebben een inloopkast, garderobekast en wastoren laten maken door Roem interieurs en het ziet er erg goed uit! Ze nemen de tijd, zijn meedenkend, hebben geduld om tot het beste eindresultaat te komen en vervaardigen het zelf. We zijn er erg blij mee!
Dorien Ansems
Dorien Ansems
Lees verder
De mannen van Roem hebben goed geluisterd naar onze wensen en dit vertaald in een geweldig eindproduct...een prettige ervaring met deze twee vakkundige en enthousiaste mannen!
Previous
Next

Vraag hier jouw offerte aan