Wie we zijn

Jake Menning

De bouwwereld heeft voor de familie van mede-eigenaar Jake geen geheimen. Jake is geboren met een diepgewortelde basis in de bouw, voeg daar zijn onbedwingbare droom aan toe om exclusiviteit toe te voegen in interieur, en je krijgt ROEM.

Het bouwzaadje was al vroeg gepland. Dat Jakes keuze op interieurbouw is gevallen, ligt in het eindproduct. Een tastbaar en zichtbaar product realiseren voor een tevreden klant.

Kennis en ervaring deed Jake op tijdens zijn opleiding Ondernemend Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer aan het Hout en Meubilerings College (HMC). Expertise op het gebied van materiaal, structuur en opbouw bleek essentieel voor een goede interieurbouwer. De leergierigheid van Jake stuurde hem naar het KOB om ook bouwtechnisch te calculeren en bouwtechnisch werk voor te bereiden.

Jake en compagnon Luuk bundelden hun passie en drijfveer om de interieurwereld te veroveren, overtuigd dat interieurontwerp anders kan. ROEM is dé specialist voor een exclusief interieur. Van op maat gemaakte inloopkast tot en met een high-end luxe keuken, ROEM bedenkt, ontwerpt en maakt het voor je.

 De blikvangers van ROEM worden volledig met de hardwerkende handen van Luuk en Jake gemaakt, maatwerk ten top.

Jake en Luuk zijn met hun ROEM jouw betrouwbare en vakkundige partner voor interieurs, volledig met de hand gemaakt. Exclusiviteit en dromen waarmaken, komen samen bij ROEM. ‘Wij geven elk interieur de aandacht die het verdient’. ROEM Interieurs maakt jouw droominterieur werkelijkheid.
Jong, maar ervaren. Beide hebben we al meerdere jaren ervaring in de interieurbouw. Op basis van jouw persoonlijke wensen creëren wij een uniek en sfeervol interieur.

Contacteer ons

Wij horen graag meer over jouw project!

Wil je maatwerk in je interieur, maar weet je niet goed hoe en wat? Samen met jou vinden we een passende oplossing voor iedere vraag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Wij denken graag met je mee!

Vraag hier jouw offerte aan