Wie we zijn

Luuk Roefs

Meubels, meubels en nog meer meubels… Een enorme drang om zelf mooie interieurs te maken en vol overtuiging een toevoeging te willen zijn op het huidige meubelaanbod, zo staat mede-eigenaar Luuk van kinds af aan al in het leven..

Buiten schooltijd hielp de 10-jarige Luuk zijn vader met het bewerken van meubels, dus de opleiding Interieurbouwer was een logische stap. Door de aanvulling van Werkvoorbereider maakte Luuk kennis met het achterliggende proces van interieurcreatie. Luuks expertise ligt in het ontwerpen van meubels en dit op klantwens visueel maken.

Samen met compagnon Jake startte Luuk, ROEM Interieurs, waar vakmanschap en kwaliteit niet tot de mogelijkheden behoren, maar juist standaard zijn. Op basis van duidelijke en eerlijke afspraken vormen zich de mooiste samenwerkingen en ontstaan de prachtigste, exclusiefste meubels. 

Luuk combineert gepassioneerd high-end materialen en verwerkt deze in jouw meubels. Natuursteen, goud, staal of marmer… Luuk weet wat werkt in jouw interieur en past het toe tot in het kleinste detail. De blikvangers van ROEM worden volledig met de hardwerkende handen van Luuk en Jake gemaakt, maatwerk ten top.

Jong, maar ervaren. Beide hebben we al meerdere jaren ervaring in de interieurbouw. Op basis van jouw persoonlijke wensen creëren wij een uniek en sfeervol interieur.

Contacteer ons

Wij horen graag meer over jouw project!

Wil je maatwerk in je interieur, maar weet je niet goed hoe en wat? Samen met jou vinden we een passende oplossing voor iedere vraag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Wij denken graag met je mee!

Vraag hier jouw offerte aan